Hodnocení obchodu

4,9 134 hodnocení
Přidat hodnocení
5
124x
4
8x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.7.2020
+ Maximální rychlost a kvalita zboží

Jsem moc spokojená, hlavně s rychlostí dodání. Jak je psáno, tak bylo doručeno. I barva a kvalita zboží mi vyhovuje.
Avatar autora | 11.7.2020
+ perfekt

Avatar autora | 28.6.2020
Tady své práci opravdu rozumí a baví je. Komunikace super. Moc mi pomohli, i když jsem to potřebovala za 5min12. Takže děkuji za tento obchod a lidem, kteří v něm pracuji.
Avatar autora | 27.6.2020
- nic

Skvělá komunikace,rychlost dodání,zboží super.
Avatar autora | 23.6.2020
+ kvalita
+ rychlost dodání

Avatar autora | 8.6.2020
+ Rychlé dodání
+ Komunikace s obchodem

Avatar autora | 2.5.2020
+ Krásné zboží za příznivé ceny.
+ Vynikající komunikace.
+ Rychlost vyřízení objednávky.

Avatar autora | 21.4.2020
+ rychlost
+ dobrá komunikace
+ dobrý výběr

Objednala jsem si roušky a vypadají, jako na obrázku, i velikostně jsou dobré (nejsou velké, na ženský obličej sedí)
Avatar autora | 19.4.2020
Bezproblémová komunikace, velmi rychlé doručení, kvalitní zboží
Avatar autora | 10.4.2020
+ České kvalitní zboží
+ Možnost dárkového balení
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 6.4.2020
Dostatečný výběr a příjemná kvalita
Avatar autora | 24.3.2020
rychlost, spolehlivost
Avatar autora | 2.3.2020
+ dobrý výběr,rychlost.

Avatar autora | 27.2.2020
Dobré, rychlost
Avatar autora | 3.2.2020
rychlost
Avatar autora | 29.1.2020
+ Výběr , jedinečné zboží, možnost změny provedení

Jednoznačně doporučuji
Avatar autora | 23.1.2020
+ Nadstandardní přístup obchodu v případě výměny zboží za jinou velikost. Za mě takový přístup velmi chválím, myslím že v dnešní době se už něco takového děje velmi zřídka.

Avatar autora | 19.1.2020
Cena neodpovídá kvalitě zboží
Avatar autora | 17.1.2020
Oceňuji rychlost v úterý objednáno ve čtvrtek dodáno....
Avatar autora | 28.12.2019
VŠE PROBĚHLO V POŘÁDKU, KRAVATY MAJÍ V ANGLII VELKÁ ÚSPĚCH. JK

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 136

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.